Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.3g2.2kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Grahamjauho 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g1g4kcal0g0.9g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g0.8g4.4kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g51kcal0.8g4.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko11g26kcal0.4g2.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g237kcal3.7g22.2g10.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044