Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.5g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.9g3.4kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.9g3.4kcal0.3g0g0.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g31kcal2g1g2.2g0.2g
Valittu annoskoko11g15kcal1g0.5g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g143kcal9.3g4.7g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=449429