Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 5.9g7.3kcal1.2g0g0.3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g1.3g6.1kcal0.2g0.1g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal2.8g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko11g17kcal1.4g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g157kcal13g1.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474