Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g2.7g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1.2g5.5kcal0.1g0g0.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.4g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g31kcal1g0.6g2.6g0g
Valittu annoskoko11g15kcal0.5g0.3g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g144kcal4.7g2.8g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274