Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.4g4.9kcal0.2g1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)1.6g5kcal0.2g1g0g0.2g
Fariinisokeri2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.7g0g
Muna, annos 60g0.8g0.7kcal0.1g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g72kcal1g9.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko11g36kcal0.5g4.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g18kcal0.3g2.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g338kcal4.7g43g15.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592