Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1.6g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.7g4.1kcal0.2g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g42kcal2g0g3.8g0g
Valittu annoskoko11g21kcal1g0g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g0g1g0g
Arvot/100g100g195kcal9.3g0g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353761