Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 3.9g4.3kcal0.8g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1.3g0.9kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sieni tatti, hapero 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g0.7g1kcal0.2g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g16kcal2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko11g8kcal1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g75kcal9.3g1.9g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263