Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%3.7g3.7kcal0.4g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g15kcal1g1.8g0.4g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.5g0.9g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.5g0.1g0g
Arvot/100g100g69kcal4.6g8.3g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645