Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2.4g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g1g2.8kcal0g0.5g0g0.4g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g1g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g2.4g8kcal0.2g1.7g0g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Mustikka, Pakkasmarja2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g36kcal1.2g6g0.4g1.2g
Valittu annoskoko11g18kcal0.6g3g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Arvot/100g100g172kcal5.7g28.3g1.9g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047