Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g1.9g7.8kcal0.1g1.2g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa3.1g3.1kcal0.3g0.1g0.2g0g
Karpalo 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g44kcal1g6.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko11g22kcal0.5g3.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g200kcal4.6g30.3g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239