Tomaatti-sipulisalaatti parmakinkkurouheella

Paista p. kinkku uunissa 10min/180c.

Rouhi rouheeksi.

Tomaatit viipaleiksi ja levitä lautaselle.

Hienonna sipuli ja kuullota oliiviöljyssä.

Lisää loput oliiviöljystä ja lisää balsamico, suolaa, pippuria ja sokeria.

Kuumenna ja lusikoi kastike tomaattien päälle.

Lopuksi rouhe tom. päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Parmankinkku lomo ebuchado (Argal), annos 100g0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g28kcal0.4g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko11g14kcal0.2g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g130kcal1.9g2.8g12g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172499