Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattimurska 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä1.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)0.8g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g22kcal1.4g1.4g1g0.4g
Valittu annoskoko11g11kcal0.7g0.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.5g6.5g4.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057