Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 6.7g13kcal1.3g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)1.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g1.3g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g32kcal3.2g0.2g2g0g
Valittu annoskoko11g16kcal1.6g0.1g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g150kcal15.1g0.9g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641