Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)7.5g8.4kcal1.7g0g0.2g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus1.6g2kcal0g0g0.2g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g30kcal4g0g1.6g0g
Valittu annoskoko11g15kcal2g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal1g0g0.4g0g
Arvot/100g100g141kcal18.5g0g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129