Mehevät jauhelihapihvit

Laita lämpimään veteen korppujauhot ja sipulikeittoainekset turpoamaan.

Lisää muna ja sinappikurkkusalaatti sekä jauheliha.

Mausta suolalla, chilipippurilla, mustapippurilla ja basilikalla.

Muotoile taikinasta pihvejä tai lihapullia ja paista leivinpaperin päällä 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.9g10kcal1.1g0g0.6g0g
Sinappikurkkusalaatti Rainbow1.2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)0.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Korppujauho 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g31kcal2.6g2g1.4g0g
Valittu annoskoko11g16kcal1.3g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g144kcal12g9.3g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54218