Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g0.8g4.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Voi 60% rasvaa 0.5g3kcal0g0g0.3g0g
Liivatelehti, gelatiini3.1g11kcal2.7g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa0.8g4.4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g0.8g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1.6g4kcal0.1g0g0.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.8g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.3g8.4kcal0g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g84kcal6.4g3g5.2g0.2g
Valittu annoskoko11g42kcal3.2g1.5g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal1.6g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g390kcal29.6g13.9g24.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190