Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Siirappi, tumma1.5g4.7kcal0g1.1g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4.4g15kcal0.2g3.5g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g74kcal0.6g12g2.4g0.2g
Valittu annoskoko11g37kcal0.3g6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g18kcal0.2g3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g338kcal2.8g55g11g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349