Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.9g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.1g7.4kcal0.1g1.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g34kcal1.2g4.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko11g17kcal0.6g2.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.3g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g155kcal5.5g19.3g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300