Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Seiti x-tra4.1g3.3kcal0.7g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.9g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g35kcal2.2g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko11g18kcal1.1g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g164kcal10.2g1.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277