Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.7g3.5kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Raparperi, tuore3.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g43kcal0.8g7.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko11g22kcal0.4g3.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.2g1.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g196kcal3.6g34.5g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669