Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g12kcal1.2g1.4g0g0.2g
Valittu annoskoko11g6kcal0.6g0.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.5g6.4g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381147