Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1.5g4.8kcal0.4g0.7g0g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g16kcal1.2g1.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko11g8kcal0.6g0.9g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g8.3g0.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012