Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.4g1.8kcal0g0g0.2g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g3.9g13kcal0.5g0g1.2g0g
Broilerinfilee (Snellman)5.6g4.6kcal0.9g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g39kcal2.8g0.2g3g0g
Valittu annoskoko11g20kcal1.4g0.1g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g181kcal12.8g0.9g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231