Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%1.1g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Mansikkahillo 2.4g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g43kcal0.6g6.8g1g0.2g
Valittu annoskoko11g21kcal0.3g3.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.2g1.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g195kcal2.8g31.2g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262