Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)3.1g2.5kcal0.5g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g13kcal1.2g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal5.5g3.7g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239