Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g18kcal1.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.6g1.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213