Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.6g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ahven 1.7g1.4kcal0.3g0g0g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1.1g1.4kcal0g0g0.1g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g10kcal0.6g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko11g5kcal0.3g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal2.7g3.6g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622