Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)4.7g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2.3g3.9kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g14kcal1.4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g7kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g64kcal6.4g3.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802