Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 4.9g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Raparperi 3.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g29kcal0.2g4.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko11g15kcal0.1g2.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.1g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g134kcal0.9g20g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191