Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g3.3g5.6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g5.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.2g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g22kcal1g1g1.4g0g
Valittu annoskoko11g11kcal0.5g0.5g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g101kcal4.5g4.5g6.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206