Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.3g6kcal0.5g0g0.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g3.1g15kcal0.2g1.6g0.8g0g
Hermesetas-jauhe0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g90kcal1.6g3.6g7.4g0.2g
Valittu annoskoko11g45kcal0.8g1.8g3.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g23kcal0.4g0.9g1.9g0.1g
Arvot/100g100g413kcal7.3g16.5g33.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038