Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g3.9g21kcal0.3g1.6g1.5g0.1g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g83kcal1.6g5g6.4g0.2g
Valittu annoskoko11g42kcal0.8g2.5g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.4g1.3g1.6g0.1g
Arvot/100g100g383kcal7.3g22.9g29.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469