Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 4.5g26kcal0.9g0.8g2.1g0.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2.2g6.4kcal0.1g1.5g0g0.2g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g2.8g16kcal0g0g2.8g0g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g109kcal2g6.6g10.4g0.8g
Valittu annoskoko11g54kcal1g3.3g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g27kcal0.5g1.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g495kcal9.1g30g47.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864