Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnälese 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 4.1g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g9kcal0.4g1g0.2g1g
Valittu annoskoko11g5kcal0.2g0.5g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1.8g4.6g0.9g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621