Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3.7g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g50kcal0.8g8.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko11g25kcal0.4g4.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.2g2.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g226kcal3.6g39.1g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917