Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 1.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2.3g7.9kcal0.1g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g59kcal0.6g6.8g3g0.4g
Valittu annoskoko11g29kcal0.3g3.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.2g1.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g272kcal2.8g31.5g13.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171