Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Kookoshiutale 0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Hasselpähkinä 0.5g3.3kcal0.1g0g0.3g0.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)1.5g7.1kcal0.1g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g78kcal1.6g11.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko11g39kcal0.8g5.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g20kcal0.4g2.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g355kcal7.3g50.9g12.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316