Jauheliha-pekoni-pastakastike

Kuullota sipuli tilkassa öljyä.

Lisää pekonit palasina.

Lisää jauheliha.

Lisää tomaattimurska ja vesi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen 10min.

Lisää lopuksi ruokakermaa.

Tarjoa proteiinipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.7g12kcal1g0g0.9g0g
Pekoni atria1.3g4.6kcal0.2g0g0.4g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)3.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.9g1.5kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal2.4g0.4g2.8g0g
Valittu annoskoko11g20kcal1.2g0.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g184kcal11g1.8g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165720