Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1g0.2kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g3.1g3kcal0.6g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g13kcal1.2g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko11g6kcal0.6g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g58kcal5.5g2.7g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762