Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6.8g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g14kcal0.2g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko11g7kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal0.9g11g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418773