Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g4.6g5.5kcal0.8g0.1g0.2g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow1.4g4.8kcal0.1g1.1g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g24kcal1.8g2.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g12kcal0.9g1.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g109kcal8.2g11.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155