Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.5g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Spagetti, Barilla1.4g4.8kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisalsa 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal1.2g2.8g1g0g
Valittu annoskoko11g13kcal0.6g1.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g117kcal5.5g12.7g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81704