Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Keittojuures, Pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g7kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko11g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal1.8g1.8g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139