Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g17g75kcal1.3g11.3g2.7g0.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)8.3g53kcal0g0g5.8g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g33g77kcal0.1g4g6.7g0.2g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g17g18kcal0.1g2.5g0.8g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)25g128kcal1.1g14.2g8.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g701kcal5.2g64g49g5.2g
Valittu annoskoko100g350kcal2.6g32g24.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna50g175kcal1.3g16g12.3g1.3g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32g24.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496