Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai13g46kcal1.6g9.2g0.3g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 2g7.1kcal0g0g0.8g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g449kcal18.6g58.6g14.8g3.4g
Valittu annoskoko100g225kcal9.3g29.3g7.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna50g112kcal4.7g14.7g3.7g0.9g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.3g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256