Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.1g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g173kcal5.1g35.4g0.6g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g7.6g55kcal0.1g0.1g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g508kcal15.6g74g15.2g3.6g
Valittu annoskoko100g254kcal7.8g37g7.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna50g127kcal3.9g18.5g3.8g0.9g
Arvot/100g100g254kcal7.8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203741