Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g34g22kcal4g1.4g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 5.9g27kcal2g1.4g1.4g0.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.4g11kcal1g0.2g0.7g1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)3.4g8.6kcal0.6g1.1g0.2g1g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.4g23kcal0.9g0.2g1.9g0.4g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Oltermanni, perinteinen17g61kcal4.2g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g450kcal32.6g10g30.8g6.2g
Valittu annoskoko100g225kcal16.3g5g15.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna50g112kcal8.2g2.5g7.7g1.6g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5g15.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603