Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g29g91kcal6.3g16.6g0.3g3.4g
Sokeri 29g116kcal0g28.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g415kcal12.6g90.2g0.6g6.8g
Valittu annoskoko100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna50g104kcal3.2g22.6g0.2g1.7g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976