Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)25g45kcal4.8g0g2.8g0g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g42g25kcal0.4g1.9g1.7g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g237kcal11.6g5.8g18g1.6g
Valittu annoskoko100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna50g59kcal2.9g1.5g4.5g0.4g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191