Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow16g44kcal2.8g9.9g0.1g1.6g
Hirvenjauheliha oma saalis13g14kcal2.8g0g0.4g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g9g12kcal1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana200g141kcal13.2g20g2.6g3.2g
Valittu annoskoko100g70kcal6.6g10g1.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna50g35kcal3.3g5g0.7g0.8g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226